När man vill dofta som en mystisk skog

Inlägget innehåller reklamlänk till Care of Carl

Min absoluta favoritparfym kostar en smått orimlig slant och jag lovar att om jag kunde krama ur de sista dropparna ur röret så skulle jag gärna göra det. Jag vet däremot att min man älskar när jag doftar som en mystisk skog för han köper den gärna till mig när den är obotligt slut. Och visst är det väl så att det är helt OK att få känna sig lite extra vacker genom att klä sig med en doft?!

Älskar när han smyger upp bakom mig, håller om mig, drar undan håret och kysser mig i nacken. Då är jag tryggast i världen.

Den kan användas av både tjejer och killar och har bland annat toner av bergamott, rökelse, tallbarr, bärnsten och sandelträ.. skog, mystik och natur..

Gypsy Water är en romantisk hyllning till romernas traditionella livsstil och bygger på en fascination för deras myter och berättelser. Doften från den rena jorden, de djupa skogarna och lägereldarna framkallar en drömlik bild av en fri och färgstark livsstil i samklang med naturen..

När jag för en tid sedan pratade med mamma om att det finns släktforskning gjord i mammas släkt och att jag gärna ville läsa den, så berättar hon att vi härstammar från gamla romarsläkten. Lite kul var det allt och kanske var det just därför denna doften och jag föll för varandra :-). TACK älskling för den bästa doften någonsin 💖

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Tina ME

  22 juli, 2021

  Så spännande! Den doften har jag aldrig hört talas om. Kramar till dig <3 //Tina

  • Svara

   Ulrica

   22 juli, 2021

   Byredo har många riktigt härliga dofter, men just denna är min absoluta favorit!
   Kram Kram

LEAVE A COMMENT