Laddar med sköna sommarböcker
Inlägget innehåller reklamlänk till Adlibris

Jag är något av en periodare när det gäller att läsa böcker och skulle nog inte säga att jag läser mer eller mindre någon säsong på året, men just nu är jag inne i en bokperiod och har precis läst ut den här boken om en bokhandel på Riverside. Det var en riktigt feelgood-bok som jag inte kunde släppa förrän den var slut :-)

Till sommaren har jag laddat upp med en hel del böcker och även fått låna en hel bokserie av en kompis så nu ska här läsas. Dessa tre böcker här ovan kan jag varmt rekommendera, jag kommer att återkomma med recensioner framöver.. men läs om en mystisk bokcirkel, en härlig liten bokhandel eller en skum klockmakare.. jag lovar mycket skön läsning!

Nu har jag slappat en bra stund, men nu är det dags för en cykeltur innan odlingarna ska vattnas och sen blir det lite läsning innan sängdags :-)