Klä sig rätt för skogsfotografering

Detta nedan är ett sponsrat annonsinlägg

hus30_collaboration_engelbert-strauss

Att klä sig rätt för att vara ute i naturen en hel dag med kameraryggsäcken, det är inte det lättaste. Kläderna ska vara lätta, gärna varma och luftiga och andas för att hålla rätt kroppstemperatur hela tiden. Skorna måste vara mjuka, sköna, stadiga och andas ordentligt. Ska jag böja mig ner för att fota blommor eller andra saker på marken, då kan jag inte ha byxor som stretar emot :-)

När jag ska ut och vandra eller bara ta en kortare promenad så måste mina kläder vara lätta och mjuka då jag avskyr kläder och skor som sitter åt, känns för stela och tunga eller är för varma så jag blir svettig. Utrustningen på bilden kommer ifrån Engelbert-Strauss.se och de har jag provat och kan intyga att de sitter väldigt bra och håller måttet. Byxorna jag visar upp här är stretchiga vilket är ett plus om du tänkt fotografera på marken och vill gå upp och ner hela tiden.

Som ni ser har jag även visat upp en spikpåse som man hänger i byxlinningen. Nu är inte jag någon byggare Bob utan denna är suverän att ha som hjälp när jag vill byta kameraobjektiv, för då kan jag stoppa ner det ena i den här fickan medan jag skruvar på det andra. Sen kan jag städa undan det andra ner i väskan. Påsen är även bra att ha till mobilen eller andra småsaker pga att den går att dra ihop ordentligt.

Om du behöver en bra kameraryggsäck som är smidig, sitter bra och även har fäste för stativ så skulle jag varmt rekommendera en Lowepro som jag hittat hos Cyberphoto.