När Moa och Viktor sa JA

Den 1 juli var det äntligen dags att spendera ett par timmar med Moa och Viktor ute i skogen där de ofta vandrar med sin lilla goding till dotter. Alltså, vilket underbart par, och deras dotter var en riktig liten juvel. Så omtänksamma, så fina och så inkluderande.

Önskemålen jag hade fått var avslappnade bilder med mycket skog runtomkring och jag måste säga att jag är galet nöjd med hur bilderna blev på dem båda. Det kan vara lite avgörande att jag själv älskar allt som har med skogen att göra så detta bröllop var liksom lite extra kul att få föreviga!

Japp, där inne i skogen är bröllopet, så ni vet var ni ska, alla gästerna 💖

Att en skog och en grusväg kan göra så mycket underverk för en bildserie.. jag säger då det.. magi!!

Stort stort TACK för att jag fick vara en del av ER stora dag i den magiska skogsgläntan ❤️