Tipstisdag: 4 inspirerande bloggar

Vi har nog alla ett antal inspirerande bloggar, sidor, Instagramkonton och Youtube-profiler som vi följer mer eller mindre. Jag har ett gäng fina vänner som jag följer så gott som dagligen även om jag på senaste tiden har varit ganska sopig på att ge ett avtryck av mina besök. Sen finns det ett gäng profiler som jag beundrar stort, antingen på grund av de enastående bilder som visas, de fångande texterna eller både och. Något som också tilltalar mig är när en blogg är bra uppsatt med en bra layout, bilder som är i samma storlek osv..

Jag tänkte i dag tipsa om fyra bloggar som jag finner oerhört inspirerande och som jag beundrar stort på avstånd :-)

Vi börjar med en av mina stora inspirationskällor.. goa Rania på Northbound Journeys. Hennes bilder är nog de som tilltalar mig allra mest och har gjort under en lång tid. Jag har många gånger försökt lura av henne de hemligheter hon besitter, och en dröm jag har är att få köpa mig en “one-on-one”-dag med henne och prata foto och redigering.

En annan mycket skön tjej är Katta på Bucketlife. Jag har träffat henne ett par gånger i bloggsammanhang och hennes humor och skratt smittar stort. Hennes texter och hennes jargong gillar jag massor och det är så himla härligt att följa hennes liv i norr.

Clara på UnderbaraClaras är så underbart skön. Jag gillar hennes förmåga att debattera och vädra sina synpunkter och bemöta alla märkliga kommentarer som hon kan få. Jag gillar också verkligen hennes sätt att aldrig tappa sin egen stil och hennes sätt att spotta ur sig superintressanta inlägg med pricksäkra texter och suveräna bilder. Hur fasiken gör hon!?

Vi går vidare till den urcoola Sara på SaraRönne. Vilken kraft! Hennes förmåga att verkligen sticka ut med sin livsstil och synpunkter på allt mellan himmel och jord kan inte annat än beundras stort. Jag har haft förmånen att vandra i samma grupp som Sara ett par gånger och kort pratat med henne längs vägen och de få minutrarna var bland de mest peppande och inspirerande jag varit med om. Hon har en stor integritet och inger en viss känsla av att vara otillgänglig men när hon tog sig tid för att prata med mig så ingav hon en enorm värme och inkluderande känsla.