Att klara sig själv i vårt hem

Detta är ett sponsrat reklaminlägg

 

Nu när Micke börjat jobba i Norge igen så är jag ofta helt ensam hemma och att fixa och trixa är jag väldigt duktig på att börja med, men att slutföra är jag liiite sämre på :-). Snart ska vi sätta igång med att riva ut hela köksinredningen och installera ett nytt och fräscht IKEA-kök och något jag då kommer att ha stort behov av är bra verktyg och när vi skruvade ihop vår nya grill för några veckor sedan så insåg jag att de verktyg som fanns i förrådet var i behov av lite uppfräschning :-)

Att skruva ihop IKEA-möbler vet nog de flesta att det inte är det enklaste, men en plan jag har är att när Micke jobbar så får jag skruva ihop stommar och skåpluckor, och sen tror jag att jag överlåter till honom att sätta dem på plats. Tror ni att han gillar den idén? För några dagar sen var vi till en av våra grannar och tittade då de också nyligen renoverat med exakt samma kök som vi har bestämt oss för, och de hade gjort en lite annorlunda lösning än vad vi har tänkt och jag föll som en fura, men det kräver lite mer arbete än tänkt.. men jag hoppas innerligen att det går att lösa för det var så himla snyggt!!

Jag blev tipsad om Engelbert-Strauss.se som jag även tidigare skrivit om, så nu är jag säker på att den lilla verktygslådan kommer att bli så bra som det behövs för att kunna skruva ihop alla köksdelar på bästa och smidigaste sätt. Jag har varit kund där tidigare och varit nöjd så att prova deras verktyg och inte bara deras snygga arbetskläder ska bli spännande. Det viktiga för mig är att verktygen är smidiga med mjuka handtag som ger mig ett bra grepp, jag är ju en tjej så de måste vara lite smidigare än för en stor mans-hand.

Det kanske må kännas märkligt att jag skriver om verktyg, men visst är det väl lika viktigt att vi tjejer kan hitta bra verktyg när vi behöver klara oss själva? Det tycker i alla fall jag :-)

 

Detta är ett sponsrat reklaminlägg

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  10 maj, 2017

  Självklart ska vi tjejer ha egna verktyg. Jag har en hel verktygslåda med bra-att-ha-verktyg. Skönt att klara sig själv och att framför allt veta var sakerna ligger! Härliga bilder på dig in action.

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   21 maj, 2017

   Vad bra :-). Jag ska också skapa mig en egen låda med lite smidigare verktyg som passar mina händer bättre :)

LEAVE A COMMENT