Från ett regnigt Europa

Godmorgon söndag säger vi från ett regnigt Arlanda. När vi kom igår kväll fick vi ett jättefint meddelande, massa godsaker, och ett stort rum på översta våningen med utsikt över alla landningsbanor. TACK bästa Lisa på Clarion Arlanda för att du fixade så fint till oss [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]

Om Clarion Arlanda har jag skrivit tidigare, och även om vår resebloggar-konferens, och jag gillar verkligen hotellet massor. Sån skön feeling på nåt vis.

När vi kom var vi rejält hungriga så vi gick bara några steg från vårt rum till deras vackra restaurang Kitchen & Table. Jag åt en smarrig lasagne med fräsch sallad, och Micke åt en riktigt smarrig röding med grönkål.

Efter det tog vi en promenad bort till Sky City på Arlanda innan vi ganska trötta landade i hotellsoffan med det sista avsnittet av Game of Thrones, som gjorde mig fruktansvärt besviken. Så fel och oväntat. 

Nu är klockan 05.20 och det är dags för frukost, för om en timme ungefär måste vi checka in på vårt plan som tar oss till Krakow, där det ska regna minst lika mycket som här hemma och tjuriga som små barn så lämnade vi både regnkläder och paraplyn hemma så vem vet.. vi kanske bjuder på ren underhållning när jag dansar i regnet i mina tunna sommarklänningar :).

Ciao så länge!