Svenska resebloggare konfererar på Clarion Arlanda

Att börja dagen

Dag två på Svenska resebloggars staycation började med en yoga av vår egen Johanna och det var riktigt skönt att få väcka kroppen, stretcha ut och bara andas för en stund. Jag har bara utövat yoga ett par gånger men det börjar kännas som något jag ska göra oftare.

 

Att landa i ett executive konferensrum

Högst upp i huset, på våning 13, låg den exklusiva konferensavdelningen. Vårt rum var så himla läckert beläget, med vanvettigt sköna fåtöljer att sjunka ner i, gott att tugga på, härligt ljus och dekorerat med lite kuligheter.

 

Lena och Johnny tar plats vid bordet inför att konferensdelen ska börja.

Daniel passar på att fota lite Arlanda-vyer innan vi drar igång.

 

Lisa, som är marketing director på Clarion Arlanda berättade om deras historia, vision, framtid och hur mycket hon trivs att spendera sina dagar här.

Att konferera med bloggkollegor

Läs gärna mer och hälsa på hos mina “kollegor”: Johanna, Towe, Ditte, Daniel, Maria, Annika, Johnny, Maria, Jeanette, Emelie, Annelie, Cathinka, Lena, Daniela,… och om jag glömt någon så ska jag lägga till så fort jag kan <3.