Svenska resebloggare meetup på Clarion Arlanda

Häromdagen hölls Svenska resebloggar’s allra första medlemsträff med agenda, och den hölls på Clarion Arlanda.

svenska resebloggar på clarion arlanda

En efter en droppade vi in och samlades i den sköna lobbyn, tog lite att dricka, hälsade på varandra, kramades och hade det superbra!!

Jag delade rum med Emelie och detta fina stod på vårt rum när vi kom fram. Stort tack :-)

 

 

Annika måste såklart plåta det lilla fina miniflygplanet innan middagen. Vi är ju trots allt mitt på Arlanda!

Johanna kontrollerar bilderna. Jag undrar om de andra restauranggästerna ville fly sin kos när 15 bloggare med kameran i högsta hugg invaderade restaurangen :-))

Ditte fångar flygplanen som lyfter i solnedgången. Utsikten var mäktig!!

 

Emelie står nog och drömmer sig bort till fjärran äventyr, eller så väntar hon bara på sin tur i matkön..

Min lördag började med att åka till Clarion Arlanda för en meetup och konferens med Svenska resebloggar. Vi började med lite mingel så att alla lärde känna varandra. Efter det så checkade vi in på våra rum, svirade om och gick mot restaurangen för en härlig middag med lite rese-touch. Vi började med en liten nätt planka av antipasti med mängder av småplock och gottgott.. och sedan kom det in en ny planka med miniburgare, dumplings, ärtsoppa och annat smått och gott (jag måste ta reda på exakt vad vi fick så ni får veta också).

Samtalen haglade förstås om bloggar, kameror, bildbehandling, resor till platser runt husknuten eller i fjärran länder som jag nästan aldrig visste fanns. Efter middagen så landade vi i lobbyn med mer mingel, ännu djupare diskussioner om hur barnen ärver eller lär in våra beteenden, hur vi bor, varför vi börjat blogga, vad gör vi på fritiden och ja.. typ allt mellan himmel och jord, samtidigt som Mello spelades i bakgrunden.

Efter en fantastiskt mysig eftermiddag och kväll somnade jag som en stock och märkte inte när Emelie smög in :-).
Vad som hände dag 2, det får ni se inom kort! Då ska ni även få lite länkar till alla mina sköna bloggkollegor!!