För ett bättre jag – v.03

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

Fujifilm X-T2 / Fujifilm XF 56mm/1,2

15. Något du lärde dig den här veckan?

Jag har varit delaktig i att skapa en pressrelease på grund av att vi anställt en viktig medarbetare på mitt jobb. Min chef och en extern kommunikatör har gjort det stora jobbet så jag tar inte åt mig någon credit av textens innehåll, bara fotot i artikeln :). Däremot har jag nu förstått hur processen går till för att skapa och publicera en pressrelease och kan förhoppningsvis våga ta mer ansvar om och när vi ska göra något liknande igen. Kul med nya lärdomar!

16. En sak du skulle vilja göra mer av?

Jag känner att jag börjar bli tjatig men jag vill både fotografera och filma mer, gärna i samband med mysiga fikadejter med familj och vänner <3

17. Någon som inspirerar dig och varför?

Det finns så många som inspirerar mig i olika ämnen och jag känner att just nu är jag lite off på grund av en väldig hög arbetsbelastning så jag kan inte komma på något riktigt bra svar, men jag skulle vilja lyfta fram Lena och Tina som inspirerar mig att blogga, för jag känner så väl igen mig tidigare när jag fotade massor och bloggade om saker som händer och det är något jag vill tillbaka till, men både foto- och bloggblocken är stor.

18. Vilken sång finns i ditt sinne?

Jag håller kvar i vinterkänslan och varje morgon när jag sätter mig i bilen för att åka till jobbet så är “Hej mitt vinterland” med Carola den första som startas med hjälp av Spotify. Den får mig alltid att bli lite pigg och glad.

19. Vilken bok läser du just nu?

Jag läser Magnus Härenstams självbiografi, som är jätteintressant!

20. Vilken är din favoriträtt?

Oj, så svårt.. jag tycker att det går lite i vågor vilken maträtt som lockar mest, men något som jag alltid tycker om och som förknippas med djupt varma familjekänslor är pappas varma mackor med svamp- och skinkstuvning. De har följt med sen barndomen, och när vi hade stuga i Lofsdalen så var det tradition att den kvällen vi kom fram till stugan så åt vi alltid varma mackor, och även att få komma hem till mamma och pappa en vanlig kväll och äta varma mackor och bara mysa, det är något speciellt.

21. Vilken var din största seger igår?

Egentligen var hela gårdagen en seger för vi hade toppenväder, skidåkningen var jättefin, vi fick prova sonens skoter, vi åt god mat och jag vann på kortspel ( i alla fall en av gångerna ) men om jag ska välja en sak så var det nog att få åka off-pist inne i skogen igen, något jag knappt vågat på många år. Det gick fort, det var isigt och kurvigt, men jäklar så skitroligt jag hade. Efteråt hade jag ont som sjutton i både knän och höfter för inte är jag smidig, men dom positiva endorfinerna tog över.