För ett bättre jag – v.01

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

Fujifilm X-E3 / Fujifilm XF 56mm/1.2

1. Din högsta dröm?

Oj, vilken start på detta projekt. Min högsta dröm är klyschigt nog att min familj alltid ska få vara friska och ha ett liv fyllt av kärlek, lycka och värme. Om jag nu måste ta en personlig dröm också så har jag haft två drömmar genom livet och att bli stridspilot är kört, men att besöka basecamp 1 på berget K2 kan ju faktiskt gå att genomföra..

2. Vad är din vision för 2019?

Min vision är att ägna fler timmar på dygnet åt saker jag tycker om. Min rumpa ska inte få sitta i soffan lika mycket som den gjort 2018.

3. Hur känner du dig idag?

Både upp och lite ner. Vi besökte Snowcamp för första gången och jag föll såklart för grupptrycket och hoppade studsmatta ner i skumgummihavet och det gjorde precis så ont i knät som jag misstänkte.. men kul var det!!

4. Vad var det viktigaste som hände idag?

Absolut ingenting. Idag blev det en riktigt slö dag inne i husvagnen. Alla låg mest och sov, tittade på Youtube, spelade spel och bara vilade.

5. Något du lärt dig idag.

Att det krävs ganska lite för att vara nöjd, för vi var ute och åkte skidor, fikade på caféet, umgicks med Thomas och Nathalie och hade det toppen.

6. Hur är vädret hos dig idag?

Ganska mediokert med dimma, någon liten snöflinga som faller ner men mest is. Jag hoppas att det kommer lite snö snart!

7. Vad är dina mål för nästa vecka?

Så här efter en lång ledighet så säger jag nog mest att målet är att överleva och hitta den där energin jag saknar. Rent konkret så betyder det att jag ska promenera minst 5 km varje dag och skriva upp allt jag äter i min matdagbok, oavsett vad det är. Inga förbud eller krav, bara en start på en mer energirik vardag.