En mysig INOS-dejt på Downton Camper

 

Lite Internetkärlek vill jag bjuda på också, när jag får chansen! Jacqueline är en riktigt härlig tjej vars fotografier jag verkligen har fastnat för. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad som känns lite extra bra med dem, men jag bara gillar dem jättemycket. Så… in och hälsa på hos henne, det är hon värd :-). Du hittar hennes blogg HÄR och hennes Instagram HÄR.

 

Att hänga med likasinnade människor, med telefoner och kameror i högsta hugg, är något jag bestämt mig för att göra mer av vid sidan om att jag även bestämt mig för att ägna mer tid åt spontana träffar med vänner och familj.

Det betyder så mycket för mig att få babbla sociala medier, kameraprylar och inställningar och verkligen få nörda ner mig i influencer- och fotografdelen av min själ :-)

Igår kväll träffade jag Amanda, Jacqueline, Sofia, Angeliqa och MonaDowntown Camper i vår vackra huvudstad. Det var en mycket mysig kväll men också märklig vilket jag nog måste skriva lite om. Men först.. tänk att få prata om influencerträffar, samarbetspartner som inte förstår vidden av att göra reklam via influencers, osannolika Tinder-profilbilder, kamerarädslor, mål och visioner, serviceanda och mycket mycket mer.. jag trivdes som fisken i vattnet vill jag lova!

Men tillbaka till restaurangen. Under tiden vi satt där var det ingen i personalen som kom och frågade om vi ville beställa något att dricka eller äta. När vi försökte fråga så fick vi lite halvsvävande svar att man fick gå till baren. Efter en stund kom det två menyer i alla fall, och när vi sedan gick och beställde så svarar en utav personalen var vi själva kunde hämta bestick och glas. Är det här liksom det nya sättet att bedriva serviceinriktad försäljning? Att gästerna själva får gå fram till disken och beställa mat samt hämta tillbehören själva? Det adderar till ett tidigare besök jag gjort på en annan restaurang där man även betalade i förskott och blev uppmanad att betala dricks.. vilket jag fortfarande inte förstår hur det ska gå till när jag själv gått och beställt maten, hämtat mina bestick, glas, servetter.. och inte ens smakat på maten. Vad ska jag då betala dricks till? Nåja.. vi fick en riktigt god burgare med pommes så det blev bra ändå!!

Stort tack, tjejer, för en riktig energikick!! Jag ser fram emot fler såna här tillfällen.

PS! Bilden på mig är tagen av Jacqueline (tack snälla!)