Det lilla som gör så gott

Ibland så händer det saker som inte går att göra så mycket åt, och då gäller det att hitta ny energi och det bästa sättet är genom att hänga med några av dom bästa som finns, i skogen, med fåglar som kvittrar.

Denise har börjat motionera igen efter graviditeten och ville ha med mig ut på promenad i spåret, och lilla William verkade supernöjd med det beslutet för han sov som en stock i vagnen.

Denise och jag pratade om ditt och datt hela vägen, och när vi kom hem så hade Adam fixat supergod grillmiddag till oss, så när jag susade hemåt var jag fylld av positiv energi, mätt i magen och himla nöjd.

TACK min älskade dotter för att du drog med mig ut i skogen.

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Anna Wahlstam

  16 maj, 2019

  Så mysigt ändå <3
  För ibland är det just det man behöver, nån som drar tag i en fast det känns tungt.
  Ta hand om dig!
  Kram Anna

  • Svara

   Ulrica

   4 juni, 2019

   Tack fina du <3. Ja, det var riktigt behövligt!!
   KRAM

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  17 maj, 2019

  Härliga bilder från en härlig stund! Mysigt att få rå om dem ett tag!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   4 juni, 2019

   Ja, det var så himla mysigt och Denise är superduktig på att ge sig ut så jag ska bli bättre på att hänga med :)
   KRAM

LEAVE A COMMENT