Det här med att få beröm
Att få beröm

Att få beröm och uppskattning är jättesvårt tycker jag. Självklart vill de allra flesta av oss få lite credit för det vi gör, men sen när vi väl får det så blir vi lite röda om kinderna och har svårt att ta in det.

Igår tror jag att jag nästan sprack av beröm som jag fick, både i min arbetsroll på jobbet och som fotograf och kompis. Jag blir så rörd och jätteglad och säger stolt TACK men ändå sitter den lilla horntypen på axeln och säger att det är inte på riktigt, de säger bara så för att göra dig glad.

Hur mår du!?

Det har pratats en hel del om psykisk ohälsa i bloggvärlden de senaste veckorna efter fina Angeliqas bortgång, och om att våga berätta om man mår dåligt för något och inte bara framhäva allt som är tipptopp. Jag mår absolut inte dåligt, jag har det riktigt bra både på jobb och privat, men visst finns det saker att jobba med för att känna ännu större harmoni.

Mina tre stora saker som jag vet att jag behöver tackla och handskas med är:

[wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]Att känna att när jag får beröm så är det på riktigt och för att är värd det!

[wp-svg-icons icon=”camera” wrap=”i”] Sluta jämföra min bildstil med andras och vara nöjd med att jag kan fotografera!

[wp-svg-icons icon=”evil-2″ wrap=”i”] Göra saker som jag tycker är kul men som jag tror att andra tycker att jag inte borde göra.. alltså typ “fuck jantelagen”!

Har du några saker som du behöver jobba med? Skriv gärna om och ifall du har hittat dina verktyg för att finna just din harmoni! Alltid kan vi hjälpa varandra och någon annan.