Äter du semlor idag?
Inlägget innehåller reklamlänkar till Cervera

Jag gissar att det inte undgått någon att det är semlans dag idag :-). Tycker du att dom är goda då? Det finns ju en uppsjö av varianter på semla nuförtiden, men jag gillar nog egentligen bara två varianter. Antingen den traditionella eller en kanelbullesemla. Förutom dessa så får alla andra vara! Och ska jag vara helt ärlig så är jag egentligen inte någon fantast av vanliga semlor heller.. jag gillar locket och grädden *fniss*.

Helt ärligt så gillar jag mest att duka fram dem till andra, och såklart gärna på ett fat som tillhör favoritkopparna från Spode, och varför inte tända lite ljus i de alltid lika fina Iittala-lyktorna som jag har kombinerat i klarglas, blått och sandfärg. Mitt badkar till vas heter Stubbe och kommer ifrån Svenskt tenn, en present jag fick för snart 8 år sen och jag tröttnar aldrig på den :-)

Nu kör vi tisdag, hörrni

Tisdag och dagarna flyger iväg. Jag har massor att göra, både på jobbet och på fritiden, så ögonen går i kors men energin är påfylld hela tiden så det känns bra ändå. Det är lite svårt bara att hitta lediga stunder att vara spontan på :-). Men idag ska jag faktiskt lämna kontoret lite tidigare än vanligt och hänga med en av kör-kompisarna och titta på secondhand-butiker för att hitta kläder och detaljer till show-outfitsen vilket behövs när man inte varit med tidigare och vet hur det blir bäst!

Jag hoppas du får en toppenfin tisdag och om du äter en semla… lova att njuta massor!