2016 årskrönika 2:2

 

 

 

 

 

Och så gick även resten av 2016, med många trevliga händelser :-).

I juli var vi på Gotland och njöt av sol, bad och sevärdheter. I augusti gick jag med i 4good business network som har hjälpt mig massor. I september fick jag äntligen fjällvandra. I oktober var jag dels på hemlig resa och på en härlig bloggbrunch. I november fick vi hämta julgran utan snö. I december firade vi jul.

Nu ser jag fram emot vad 2017 bär med sig. Jag vet att bara några dagar så åker jag på bloggresa till Åre och det ser jag så mycket fram emot att det gör ont. Att få umgås en långweekend med underbara människor.. kan det bli en bättre start på året??

1 januari, 2017

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Rania {Rowan Tree}

  2 januari, 2017

  Svar: JAG är oändligt glad att du hittat till min blogg, du lämnar alltid så fina och tänkvärda kommentarer och jag blir alldeles rörd av att höra att jag kunnat hjälpa dig i ditt egna bloggande och fotograferande <3 Hoppas du haft en bra nyårsafton och en bra start på 2017, och jag önskar även dig ett jättefint år. Snart får vi ju dessutom träffas, hurra! Stor kram <3

 2. Svara

  made by mary

  3 januari, 2017

  Vilken härlig årskrönika du fått ihop, även “förra” delen. Så mysigt! <3 Ser verkligen fram emot Åre-helgen jag med, ska bli så underbart! Kram <3

 3. Svara

  Maria

  3 januari, 2017

  Vilken härlig årskrönika du fått ihop, även “förra” delen. Så mysigt! <3 Ser verkligen fram emot Åre-helgen jag med, ska bli så underbart! Kram <3

 4. Svara

  Karin Härjegård

  6 januari, 2017

  Vilken härlig tillbakablick på ditt 2016. Och vilken fin blogg. Jag kikar gärna in igen.

LEAVE A COMMENT