En skön och trevlig julafton

Godmorgon juldagen!

Sitter här med lugn i kroppen, trött men glad över att ha så många fina människor i min närhet. Vår julafton började hos mina föräldrar med grötfrukost och lugnt och skönt mys med julkalendern på TV och gos med katter som var så sega så man nästan undrade om de tänkte vakna alls under dagen :-)

Precis lagom till Kalle Anka så landade vi hos Emilia och Henrik där vi åt, åt, spelade julklappsspel och åt lite till. Hungrig är verkligen inte en känsla jag kände av efter gårdagen. Nästan lite skrämmande faktiskt. I julklappsspelet gick vi hem med perfekta julklappar för köket, en jättefin skärbräda med ostknivar och en rostfri ugnsform med handtag.

Idag tänker jag hänga här i soffan minst halva dagen, sen åker vi ut till mina föräldrar för julmiddagskväll. Jag ser jättemycket fram emot pappas räkomelett, den är så mjuk och len och en perfekt motsats till all tung julmat. MUMS!

Varma kramar till er alla.

24 december, 2016
27 december, 2016

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  25 december, 2016

  God fortsättning! Vad mysigt ni vekar ha haft det. Vi hade en lugn och mysig julafton vi också.

  Kram Lena

 2. Svara

  AngelicasVärld

  25 december, 2016

  Låter som en UNDERBARA dag…en god fortsättning på julen önskar jag dig och de dina! Själv så kommer barnen imorgon och vi har julafton den 27:e – som jag längtar!!

  Ja å titta i din mail…en liten julklapp kanske ligger där ;-)

  KRAM vännen

 3. Svara

  Ekenäsliv

  26 december, 2016

  God fortsättning!
  Så härliga och mysiga bilder <3
  Ha en riktigt fin Annandagskväll!
  Kram Anna

LEAVE A COMMENT