Vykort från en het och solig vecka

Inlägget innehåller reklamlänk till MIO

Den här veckan har varit ruskigt varm och solig. Jag har absolut ingenting emot sol och värme men om det blir för varmt så kokar jag inifrån och orkar inte göra något vettigt alls. Men nu är det fredag, sista dagen på den här arbetsveckan och sen väntar en helg av camping och trevligheter, så nu tänkte jag bara bjuda på lite vykort från den senaste veckan :-)

I början av veckan åkte jag och badade med Denise och prins William i deras nya pool. Svinkallt men mysigt att leka delfin med den lilla godingen.

På jobbet är det svalt och skönt inne men vi tog ändå fika en morgon utomhus när vår kollega Larry ringde och frågade om vi ville ha frukostfrallor. Tusen tack, vilken fint initiativ :-)

I onsdags skulle jag åka till grannstaden Sala för att hämta en bänk jag hade köpt på annons samt kolla om jag hittade några somriga sandaler. Denise och William följde med så vi käkade glass och lekte i lekparken tills vi var vimmelkantiga av värmen och åkte trötta hemåt igen.

I veckan har jag också lagt klickgolv i uterummet, monterat ihop ett skåp, köpt en soffa och hämtat ett bord på annons så nu är uterummet sånär som helt klart på insidan. Det saknas golvlister som jag ska sätta dit nästa vecka när Micke åker tillbaka till Norge.

Det finns några läsare här som frågar om Micke inte gör någonting alls hemma men så är det absolut inte. Visst drar jag det största lasset med att sköta vårt hem vilket blir naturligt eftersom han är borta mellan söndag eftermiddag och torsdag kväll varje vecka, och vi prioriterar att umgås med varandra och nära och kära när han är hemma, men nog sparar jag svårare saker och sånt som jag inte kan göra själv tills han är hemma. Så ni behöver inte vara oroliga :-).

I onsdags kväll kom Micke hem på grund av att han skulle ta sin andra vaccinspruta så jag köpte hem varsin räkmacka ifrån nyöppnade Café100 i vårt lilla samhälle. Hon bakar mycket gluten- och laktosfritt vilket passar Micke väldigt bra. Högt betyg på den räkmackan intygar vi båda två! Nina son öppnat caféet bakade vår smarriga bröllopstårta också :-)

Igår kväll skulle vi packa inför helgens tripp, men det blev totalt stopp i orken med det. Först dök Mickes bror Niklas, hans två barn, hans nya flickvän och hennes son upp för fika. Efter en stund kom även Mickes mamma och plastpappa. Vi fikade länge, ungarna sprang runt och plockade bär och lekte i trädgården och det var full rulle. Micke och Niklas fixade med vår son Thomas folkracebil som ska iväg på tävling i helgen och när de alla precis hade åkt så satte vi oss i soffan i uterummet och chillade, och knappt fem minuter efter det så dök Denise, Adam och William upp. De stannade på middag, William och jag vattnade i växthuset, låg och läste böcker på golvet (skönaste och finaste ullmattan hittade jag på Mio, som passar utmärkt till det ovala soffbordet) och när ögonen gick i kors på William så åkte dom hemåt.

Klockan var då en bra bit efter nio, så då åkte jag och Micke över till mina föräldrar som hade bröllopsdag. De fick lite fina glas och tallrikar till husbilen i present, men efter en halvtimme var jag helt sopslut och det var dags att krypa i säng :-).. så det blev en snabbvisit.

Nu är vi framme vid fredag och vi åker som sagt tillsammans med Mickes familj lite uppåt i landet. Thomas ska köra folkracetävling och även om jag inte är det minsta intresserad av folkrace så vill jag ju såklart se på när Thomas kör. När han kört färdigt så blir det sol, bad och långa promenader med Wille som älskar att åka vagn :-). Det blir ett väldigt spontant och välkommet avbrott från jobb och hemmafix!