Veckans snapshot – v. 19

Veckans snapshot

Hej söndagkvällen! Veckorna bara flyger förbi och nu är ännu en vecka och helg till ända och jag är själv hemma igen. Det blir lite smått antiklimax när alla åker hem och jag är själv kvar hemma :-). Idag är det min älskade mans födelsedag men vi ska fira honom nästa helg istället. Present har han redan valt men vi har inte hittat riktigt rätt än. Han fick en lugn och skön frukost i morse, det var det enda firandet han fick idag.. jag som älskar såna här mys-firanden känner att vi lite tappat bort vardagsfirandet på vägen, det måste ändras på!!

Veckans bästa

Veckans bästa är allt umgänge med familj och vänner, och att jag äntligen känner mig så gott som frisk.

Veckans inte så bästa

Eftersom jag inte gjort så mycket mer än att hänga hemma och kurera mig så var det allra sämsta den här veckan att jag inte kunde vara med på Återsken-övningen i torsdags. Saknar dansen och sången så himla mycket.

Veckans fundering

Jag har nog inte direkt funderat på något speciellt den här veckan.. det enda jag vet att jag tänkte på var hur naturen bestämde sig för hur och varför vissa träd skulle se ut på ett visst sätt.. varför nävern på en björk inte ruttnar när barken på en gran ruttnar jättelätt.. och varför ek är så kompakt, varför granen sprakar fint i kaminen och björken värmer mer än de andra.. men det är såna där funderingar som jag snabbt lägger ner.. det liksom bara ÄR så :-). Inget att försöka förstå sig på!