Veckans snapshot – v. 18

Veckans snapshot

Hej söndagkvällen! Ännu en vecka som försvann.. kan vi bojkotta influensor nu?!

Veckans bästa

Veckans bästa var att min pappa som inte alls gillar att tapetsera egentligen tog tag i vårt kök och matsal och det blev sååååå fint!! Ni kommer att få se det här köket massor framöver :-)

Veckans inte så bästa

Same procedure as last week kan man lugnt säga.. Jag hostar hela nätterna igenom trots hostmedicin och orkar knappt gå ut i trädgården innan orken är slut och jag knappt kan andas.

Veckans fundering

Jag funderar lite på hur vi människor kommer att agera när samhället börjar öppnas upp igen. Kommer vi resa som aldrig förr eller har vi insett att det är ganska skönt att vara hemma? Det finns ju en hel del saker vi gör annorlunda nu som digitala möten, vi handlar mer online, vi hänger mer hemma och pysslar.. har detta gjort att vi stressar mindre också? När vi helt plötsligt ställs inför faktum att vi inte KAN göra allt som vi brukar göra.. förändras vårt mående då? Och kommer vi fortsätta förändras eller går vi direkt tillbaka till vår normala vanor?

Jag vet i alla fall att jag inte vill sluta resa helt, jag vill fortfarande utforska världen, men allra mest vill jag bara få tillåtelse att åka till något utflyktsmål inom Sverige.. och så vill jag få umgås med alla nära och kära på ett okomplicerat sätt igen. Det vill jag!!