Veckans snapshot – v. 17
Canon EOS R – Sigma ART 85mm/1.4

Veckans snapshot

Hej söndagkvällen! Var tog den här veckan, och helgen, vägen? En sak är säker.. vädret har varit magiskt och det spricker och blommar överallt i trädgården, och den stora björken vid vår uppfart lyser så fint i kvällssolen.

Veckans bästa

Veckans bästa var att vi hittade möbler på Blocket.se och på Facebooks marketplace så vi har sparat många många slantar på att köpa begagnat. Så fort orken finns ska ni få se vad vi hittat för fint. Jag kan bara hinta lite om att jag sitter väääldigt skönt just nu :-)

Veckans inte så bästa

Semesterveckan som blev till sjukfrånvaro och det som kulminerade i en lunginflammation som tar kål på min ork. Jag hostar hela nätterna igenom trots hostmedicin och orkar knappt gå ut i trädgården innan orken är slut och jag knappt kan andas.

Veckans fundering

Jag funderar mest på saker som ska förändras här hemma. När man ligger i soffan och vilar medan alla andra susar runt och fixar och fejar här hemma så kan jag göra önskelistor, titta på tapeter, lampor, möbler.. annonser osv.. läsa inredningstidningar, titta på gamla avsnitt med Ernst på TV.. och äta glass. Så ja.. det är ungefär vad jag orkar ägna tankeverksamheten åt just nu. Tyvärr..