Veckans snapshot – v. 15

Veckans snapshot

Hej söndagkvällen! Vi har precis kommit hem efter en heldag med vedkapning och levererat lite påskmiddag till Denise, Adam och lilla William som är lite krassliga fortfarande.

Veckans bästa

Den långa ledigheten med nära och kära. Vi har alla umgåtts på nya sätt, i princip hela tiden utomhus.

Veckans inte så bästa

Att jag känner en begynnande dos av William-baciller.. molande huvudvärk, galet trött och lite så där allmänt hängig. I dessa tider är ju det livsfarligt då det inte går att avgöra om det är en vanlig förkylning, pollenallergi eller det där eländiga Covid-19. HUR ska man veta? Jodå, jag vet att jag ska hålla mig hemma vid minsta lilla förkylningssymptom, och visst kan jag jobba i princip med det allra mesta hemifrån, men jag är en sån som får dåligt samvete och mår skitdåligt av att vara hemma från jobbet.. när man är själv i sin roll så är det lite svårt att bara släppa och vara hemma, och även om jag inte på något sätt är oumbärlig så blir mina saker inte gjorda om jag inte gör dom… så jag tycker att det är skitjobbigt det här..

Veckans fundering

Jag har väl inte direkt funderat på något djupare plan den här veckan.. alla funderingar har gått åt till nya huset.. jag börjar känna en liten panik komma smygande och vet inte vad som händer med mig faktiskt.. jag kan för mitt liv inte bestämma vilka färger vi ska ha i de olika rummen, vilka möbler ska stå var, lampor, gardiner.. ska vi ha tapeter eller bara måla.. jag har INGEN plan och det är jobbigt. Jag tror att jag måste släppa det här, flytta över alla möbler och kartonger och sen får det bli som det blir och så får vi kanske flytta om saker tills vi är nöjda.