Veckans snapshot – v. 11

Veckans snapshot

Hej söndagkvällen! Nu har vi kommit hem från vår familje-weekend i Lofsdalen. Det har verkligen varit toppen och jag har samlat massor med energi och kärlek. Det är så underbart att se att vi alla trivs så bra tillsammans!

Veckans bästa

Veckans bästa är helt klart den helgen som jag precis kommit hem ifrån. Att flyga ner på skidorna för backen, köra fort med skotern i spåren, grilla korv utomhus i skogen, sola näsan, spela spel, laga mat tillsammans… ja, ni förstår hur toppen jag haft det. Stort TACK alla inblandade!!

Veckans inte så bästa

Ja, inte helt otippat så får det bli Corona-viruset som gjorde att jag fick jobba en hel del på vägen upp i bilen, och en hel del av fredagen gick åt att publicera inlägg på sociala medier för jobbets räkning, avboka resor och konferenser och liknande.. att göra lite småjobb här och där när jag är ledig gör mig absolut ingenting men det här viruset vände verkligen allt upp och ner.

Veckans fundering

Även här får Corona ta plats.. jag kan verkligen inte förstå varför folk börjar hamstra massa konstiga grejer.. pandemi eller inte, jag har oändligt svårt att tänka mig att vårt rika och välfärdsliknande land skulle helt plötsligt stå utan möjlighet att få mat på bordet eller torka rumpan på toaletten. Jisses!!

14 mars, 2020

RELATED POSTS

1 Comment

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  18 mars, 2020

  Det där förbaskade viruset har verkligen ställt till det. Eller snarare har folk ställt till det. Det blir ju bara en galen negativ spiral helt i onödan! Många stressar upp sig för att andra stressar upp sig. Ja, visst, det är såklart vansinnigt tråkigt att folk inte överlever, även om det är en pyttepytteliten andel som faktiskt inte klarar sig. De flesta blir lindrigt sjuka. Jag inbillar mig att de flesta kan ta hjälp att handla om man inte kan själv, så varför hamstra så pass att sjuka barn inte får medicin, människor blir utan mat för att nån har köpt 50 paket pasta osv. Det största problemet just nu är världseknomin som påverkas så in i norden! Som jag ser det i alla fall.

  Nä, dra i handbromsen och tänk till lite först.

  Kram Lena

LEAVE A COMMENT