Veckans snapshot – v. 11

Veckans snapshot

Hej söndagkvällen! Nu har vi kommit hem från vår familje-weekend i Lofsdalen. Det har verkligen varit toppen och jag har samlat massor med energi och kärlek. Det är så underbart att se att vi alla trivs så bra tillsammans!

Veckans bästa

Veckans bästa är helt klart den helgen som jag precis kommit hem ifrån. Att flyga ner på skidorna för backen, köra fort med skotern i spåren, grilla korv utomhus i skogen, sola näsan, spela spel, laga mat tillsammans… ja, ni förstår hur toppen jag haft det. Stort TACK alla inblandade!!

Veckans inte så bästa

Ja, inte helt otippat så får det bli Corona-viruset som gjorde att jag fick jobba en hel del på vägen upp i bilen, och en hel del av fredagen gick åt att publicera inlägg på sociala medier för jobbets räkning, avboka resor och konferenser och liknande.. att göra lite småjobb här och där när jag är ledig gör mig absolut ingenting men det här viruset vände verkligen allt upp och ner.

Veckans fundering

Även här får Corona ta plats.. jag kan verkligen inte förstå varför folk börjar hamstra massa konstiga grejer.. pandemi eller inte, jag har oändligt svårt att tänka mig att vårt rika och välfärdsliknande land skulle helt plötsligt stå utan möjlighet att få mat på bordet eller torka rumpan på toaletten. Jisses!!