Veckans snapshot – v. 09

Veckans snapshot

Hej söndagkvällen! Idag har jag totalt kraschat i soffhörnet.. det enda vettiga jag gjort på hela dagen är att handla blommor till vårt kontor, för att slippa göra det i morgon :). Sen tog jag mig tillbaka till soffan och teven. Orken är obefintlig just nu.

Veckans bästa

Veckans bästa var helt klart onsdagkvällen hos Tina och kvällen med bowling och middag med Återsken-gänget. Det var jätteroligt och så kul att umgås utanför sång och danslokalen också :-). Det blev sent och ett par drinkar med allsång på lokala puben blev så rolig avslutning på kvällen.

Veckans inte så bästa

Min arm som bråkar med mig hela tiden. Jag tyckte att det var på väg att bli bättre, men nu är det crap igen.. jag kan inte ens räta ut min högerarm rakt utan att behöva hålla emot någonting. Inte bra!! Men jag ignorerar starkt och tänker att efter att showen är klar och flytten gått… typ sista april.. då ska jag ta tag i det här :-)

Veckans fundering

Hmm.. jag funderar på många saker, men mest sånt jag inte kan dryfta här helt öppet. Återkommer nästa vecka!