Veckans fototips: Kamerarem.

150105_hus30_fototips_kamerarem_UH00841

 

150105_hus30_fototips_kamerarem_UH00842

 

150105_hus30_fototips_kamerarem_UH00844

 

150105_hus30_fototips_kamerarem_UH00846

Idag vill jag bara snabbt kika in och tipsa om genuina och fina kameraremmar. Till min retro-snygga kompaktkamera tyckte jag att en flätad rem skulle vara fint och jag vill tipsa om en butik som säljer såna här i Sverige. Hos Mattsons Foto kan du köpa dessa remmar ifrån Cam-In som är stabila och bra.

Idag är det tisdag, känns som söndag och jag sitter här i soffhörnet i mörkret, ser på solen som är på väg upp i den frostiga morgonen. I morgon börjar jag jobba igen efter en lång och skön ledighet. Jag älskar mitt jobb och har ingen jobbångest, men nog är det skönt att vara ledig :).

5 januari, 2015

RELATED POSTS

5 Comments

 1. Svara

  Ekenäsliv

  6 januari, 2015

  Tack för stipset!
  Vi har precis köpt nytt kamerahus (Nikon D7100) så jag är lite sugen på en ny lite snyggare fotoväska än de som är till:)
  Ha en fin dag!
  Idag beger vi oss till stallet igen o hoppas hästarna är lite lugnare än igår, phu..
  Kram Anna

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  6 januari, 2015

  Vilken trevlig sida du hittat! Har surfat runt där en stund. Saknar ibland en smidig lång rem som kan funka tvärs över bröstet med jacka under. Och som kan sitta kvar trots att man tar upp kameran för att fota. Det verkar finnas på den sidan. Kanon.

  Kram Lena

 3. Svara

  Hem & Trevligheter

  6 januari, 2015

  Jag tror att jag är redo för äventyret, om det är jobbet du menar? :) Känns lite nervöst nästan, har nog varit borta för länge. men det ska bli kul att tjöta med dig på dagarna igen. :)

  Kram vännen!
  /Linda

 4. Svara

  Katarina

  6 januari, 2015

  Hallå där fining!
  Vilken supercool kamera!
  Jag har en prickig rem jag är nöjd med…;)
  Kul att byta lite ju.
  Jag börjar också i morgon men hade lätt kunnat vara hemma några år till.
  Sååååå mycket jag inte hunnit med än.
  Men saken är ju den att man nästan brukar få mer gjort då man är tillbaka i vardagen mot då man är ledig.
  Ha en härlig jobbstartardag nu!
  Kram Katarina

 5. Svara

  fru vardag

  7 januari, 2015

  Hej Ulrika! Visst är det så att mycket kretsar runt kameran för oss bloggare;). Jag har gått runt och kikat runt efter den perfekta väskan, där jag kan stoppa ner allt jag behöver som kameran och dess tillbehör. Mannen han verkar ha lyssnat, för det var precis det min julklapp blev:), en väska där allt får plats. Så nu kan kameran följa med överallt. Snygg rem. Håller helt med att den passar perfekt till din retro kamera. Ha en fin dag. Kram

LEAVE A COMMENT