Efter tio år glänser det hemma

10 oktober 2013 började jag på Basalt och i år firade jag 10 år på företaget. Jag har haft några olika roller och nu hoppas jag att få utvecklas ännu mer under kommande år framöver. När man varit anställd i fem år så får man en Basalt-logga i guld, killarna får en kavajpin och vi tjejer får ett hänge och en guldkedja, något jag använder dagligen.

För tre år sedan var det dags att fira de första “10-åringarna” och vi visste inte riktigt vilken gåva det skulle föräras med, så efter lite funderande bestämde vi att två vackra klassiska ljusstakar från Svenskt tenn kändes rejält, tidlöst och svenskt. I år var det då dags för mig att få dessa vackra ljusstakar. Den heter tre kulor och är tung som tusan, så om jag har den på nattygsbordet kan jag ha den som försvar om någon bryter sig in :-)

Ljusstakarna delas ut i samband med vårt julbord som vi var på i fredags så nu fick de flytta in hemma. Var jag ska ha dem vet jag inte riktigt än, det får växa fram lite grann, men jag har lite lite svårt för att ha två ljusstakar ihop, antingen en eller tre ska det vara, så jag delade på dem så får vi se var de hamnar.

Efter jobbet i dag gick jag till Svenskt Tenn-butiken och köpte en vacker ljusmanschett som ser ut som en krans av eklöv. Den får piffa upp ljusstaken ännu mer. Vackert, eller hur?

Som sagt, nu hoppas jag på många år till men tills dess så ska jag bara njuta av den här gnistrande vackra ljusstaken.