Vår julafton anno 2017

Oj, vilken lugn julafton anno 2017 vi fick. Jag hade bestämt mig för att skapa en julaftonsvlogg så jag tog nästan all energi jag hade för att duscha, sminka mig och sätta på mig en klänning. Allt för konsten :-). Då jag i princip hostar hela tiden och har en röst som en kraxande kråka så blev det en tyst vlogg från min sida, annars hade det inte blivit någon julstämning direkt *S*.

Strax efter lunch åkte vi ut till mina föräldrar där vi började med lite julfika och alla vi sjuklingar landade i varsin soffa och bara vilade. Jultomten kikade förbi och önskade oss god jul och även om vi slutat handla julklappar så kom det faktiskt en julklapp till oss med nya vardagsbestick, något jag önskat mig länge. Tack till tomtemamma och tomtepappa som snappar upp såna saker :-). Av min älskling fick jag en ny parfym vilket var perfekt eftersom jag tog de allra sista dropparna i den gamla flaskan på morgonen.

Under Kalle Anka på TV så sov jag sittande i soffan och det var skönt att slippa hosta för en stund. Jag tror att fler än mig slumrade där en stund.

Mot kvällningen fick vi en alldeles perfekt julmiddag. Mina föräldrars egen-inlagda sill var allra bäst, eller var det kanske pappas berömda räkomelett? Svårt att avgöra, allt var jättegott. Om bara ett par timmar åker vi tillbaka för att hjälpa till att äta upp resterna. Mums mums.

Jag hoppas att ni hade en fin och skön julafton och jag önskar er en riktigt skön fortsättning på julhelgerna. Vill ni se hur våra tidigare jular har firats så titta in HÄR , HÄR eller HÄR vetja!