En bukett rosor till helgen kanske?

Godmorgon fredag! Idag är jag ledig och vad dagen kommer att innehålla vet jag inte än, mer än att vi ska hämta beställda smörgåstårtor senare i eftermiddag för i morgon är det dags att fira mig återigen. Jisses, vad jag känner mig firad och ingen är gladare än jag :-)

Att få vara ledig en fredag när Micke är hemma, det är ren LYX för mig och jag tror att vi kommer att krypa upp i soffhörnet när han vaknar och kommer ner, och äta frukost framför TV4 Nyhetsmorgon innan vi drar igång den här lediga fredagen.

Jag har faktiskt investerat i en ny kamera, eller rättare sagt så har jag bytt in en hel del kameraprylar som jag inte använder längre och de sista tre tusenlapparna som saknades får jag lägga till och om ett par veckor dyker en ny Canon EOS R6 upp hemma hos mig. Även om jag fortfarande är en Fujifilm-fotograf av hela mitt hjärta så behöver jag ha ett komplement för att få bäst kvalitet inomhus när det är mörkt inne, för där har Fujifilm en svaghet.. och jag har en uppsättning Canon-prylar också men nu har jag bytt in mitt gamla kamerahus mot den här nya som kommer bli toppen och lyfta mina bilder ännu mer. Att dessutom ha två olika system ser jag bara som roligt! Men som sagt.. min Fujifilm ligger mig allra närmast, det är ren fotoglädje!

Men.. det var ju inte det jag skulle skriva kanske.. jag är bara så barnsligt glad så jag var tvungen att berätta :-).. jag skulle ju skriva att jag hoppas att när det är fredag så får ni eller köper ni en liten bukett fräscha blommor och sätter i en vas i närheten där ni hänger mest under helgen. Det skänker så mycket lugn och energi med en liten bukett blommor.

Och nu ska jag ta mig ännu en kopp varmt te och bara njuta av den här lediga morgonen!
Pussåkram till er alla ❤️

PS! Håll tummarna att min älskade man köper något fint i present till mig idag.. kanske en ny slipmaskin så jag kan renovera trappan?