Traditionsenligt julbord på Grand hotell

Igår var det dags för det traditionsenliga julbordet på Grand hotell med jobbet. Jag ska ärligt säga att kameran fick vila långt mer än jag egentligen ville, men jag hade riktigt trevligt och det var mysigt att bara prata strunt, sjunga julsånger och ha det gott också.

På bilden ovan ser ni tre av mina fyra närmaste jobbarkompisar. Vi tillhör samma avdelning och bara en av oss var frånvarande. På mitt jobb är vi inte så många tjejer, men ALLA är verkligen superhärliga, omtänksamma, hjälpsamma och jäkligt roliga att hänga med. Åldrarna sträcker sig från ung till mindre ung men det är inte något som märks. Så himla skönt att ha det så på jobbet :)

Nu är det femte året i rad jag är med på julbordet, och i år är det dessutom fem år som jag jobbat på Basalt och fick ett superfint guldhalsband med hänge i form av vår logotyp. Vår VD har sagt när detta initiativ togs, att i händelse av krig eller elände så ska detta smycke kunna lösas in för ett mål mat för familjen. Killarna får en kavajpin och tjejerna får ett halsband med hänge, och i år var vi fem stycken som fick dessa smycken. Så himla fina!!

Julmaten på Grand smakar ganska likt många andra ställen tycker jag. Det är platsen i sig som är det ståtliga, även om jag kanske nu måste erkänna att jag gärna skulle prova på något nytt ställe :). Kika gärna här , här,  här och här om ni vill se inlägg från våra tidigare julbordskvällar.

Hur som helst så hade vi en trevlig kväll, och nu sitter jag och väntar på att min sambo ska göra sig klar så vi kan åka upp till husvagnen och julpynta. Ha en toppenfin lördag allesammans. Berätta gärna om ni gör något skoj!!