Årets julbord på Grand hotell

Igår kväll var det dags för årets julbord med jobbet. Förutom ett år så har julbordet avnjutits på Grand sedan 2009 så det är väl en tradition får jag säga. Miljön är fantastiskt vacker och det känns verkligen lyxigt att få kliva in genom dessa dörrar.

Tidigare år har det varit väldigt kul och viktigt för mig att köpa ny outfit inför varje julbord men i år återanvände jag allt som jag redan hade hemma, vilket känns skönt i själen. Min garderob minskar för varje gång jag sorterar och tvättar så snart är jag nere i en överskådlig garderob med bara kläder jag faktiskt gillar att sätta på mig. Skön känsla :).

Men ändå, om någon undrar så är min svarta klänning ifrån Ida Sjöstedts samarbete med Ellos för ett par år sedan. Jag är lite kär i skjortklänningar så den kändes helt rätt. Mitt vackra halsband (faktist det finaste jag äger) är en snöflinga som min sambo köpt i Norge för många år sedan. Min klocka är min 40-årspresent ifrån Michael Kors som sitter där i princip varje dag. Armbandet är en tidigare födelsedagspresent från min väninna Marika. Så såg jag ut för kvällen!

Ja, vad säger jag om julbordet då. Helt ärligt? Nja.. jag är förstås oerhört tacksam att min arbetsgivare bjuder oss på ett så vackert julbord, men kvaliteten på maten kunde faktiskt vara högre. Men jag blev mätt och njöt så jag ska absolut inte klaga!! Mina kollegor gjorde kvällen till en toppenkväll, vi skrattade högt och gott åt en massa tokigheter.