Tillbaka till vardagen
Jag står på muren och blickar ut över dalen vid staden Sintra.
Ser ni det vita palatset på kullen?

Nu sitter jag här i loungen på hotellet och inväntar bussen som ska ta oss till flygplatsen. Den här resan har varit fantastiskt mysig, rolig och trevlig på alla sätt och vis, och jag har fått uppleva så himla mycket.

Det enda jag är lite olycklig över är att kameran inte har blivit så använd som jag hade planerat och hoppats på, men det är svårt att plåta jättemycket när man går i grupp och inte vill sinka resten av gänget :-).

Igår var vi till staden Sintra som jag ska redigera och visa er inom kort, men jisses så svårt att plåta ett stort sagopalats som ligger på en höjd :-). Drönare hade varit en succé!

Men nu är det dags att packa ner väskan och äta lite lunch. Snart är det vardag igen och det väntar en hel del helger med trevligheter framöver så jag ser så jättemycket fram emot den här hösten!!