Titta, jag kan sitta själv nu

Nu har jag väntat i snart två veckor på att det skulle vara lite lite torrt i marken och sol på himlen så vi kunde fota lilla William ute bland alla höstlöven. Igår fick vi en liten stund innan solen gick i moln igen.

Den här lilla godingen har börjat sitta helt själv nu och det måste ju förevigas såklart :). Han såg mäkta förundrad ut när han hamnade mitt i en lövhög men började snabbt plocka upp löv efter löv och försökte äta upp dom.

Dagens fototips:
Vill du fota små barn i en lövhög men det är lite för vått i marken, så gör som vi och lägg ut en fårskinnsfäll eller liknande. Sätt ner barnet på fällen och täck den sen med löv. Ingen kan gissa att det finns en fäll där under.

Innan vi gick hemåt och solen försvann för kvällen så fick Wille sitta på en stubbe och oj, vad det var spännande. Han försökte hela tiden luta sig framåt för att se vad som fanns där nere på marken så det gällde att vara snabb medan han satt rakt upp.

Nu är det dags att ta tag i den här tisdagen. En tur med lastbil till jobbets gamla kontor väntar, för att tömma det allra sista som är kvar där, sen är det trevligheter på gång ikväll, men det får ni se senare.

Pussåkram alla fina läsare!