Ett helt magiskt bröllop i ladan

Igår fotade jag ett bröllop som var 100% magi och glädje. Brudparet dansade ut ur ladan de gifte sig i till ABBA-musik och alla gäster stod upp och dansade loss. Så enastående!!

Buketten var klassiskt vacker och jag försökte verkligen ta tillvara den lantliga känslan som brudparet ville få till.

Middagen och festen hölls på ovandelen av en annan lada och den var så himla läckert inredd med alla bollar i taket, ljusslingor och lantligt dukade bord.

Tyvärr så kan jag inte visa bilder på brudparet eller gästerna då de jobbar inom säkerhetskänslig verksamhet, men jag kan lova att de sneakpeeks jag skickat till brudparet är helt fantastiskt fina (om jag får skryta lite).

Nu hoppas jag att min hackade hemsida snart blir återlämnad till mig (enligt löfte) så jag kan få upp min fotografsida igen och kan se om jag kan få lite fler nya bröllopskunder inför nästa år. Håll gärna en tumme :-)

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Tina ME

  18 augusti, 2021

  Men alltså lägg av!!! Du är så duktig Ulrica. Jag vill bli som du!!! Kram //Tina

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  17 september, 2021

  Så fantastiskt härlig miljö att ha bröllopsfest i! Och jag är helt säker på att de bilder du levererade till dem var grymma!

  Så jäkla trist med hackade sidor! Hoppas det löst sig.

  Kram Lena

LEAVE A COMMENT