Spring in your hands

ulricah_april_2016

Fujifilm X-T1 | Fujifilm XF 35mm/1.4 R

När älsklingen åkte och fiskade här före lunch så tog jag mig i kragen och satte fart med april månads fotoutmaning ifrån Christina Greve. Utmaningen gick ut på att fota vårblommor med händer i bilden/bilderna.

Sagt och gjort.. jag dissekerade julrosen jag köpte igår för detta ändamål, tog fram en vit panelskiva, drog på mig lite rosa chiffong och ställde kameran på stativ. Jag valde att göra tre bilder och skapa en storytelling i triptyken, det är något Christina ofta pratar om, att om man skapar en bildserie så ska de hänga ihop och gärna ha en historia som går att följa.

Den här typen av fotografering är något jag brinner stort för och önskar att jag tog mig tid för mycket oftare!!

Ha en jättefin söndageftermiddag.