Söndagsstilleben v.01

v. 01 – Enkelhet

När jag först såg Annelie lägga ut bilder på Instagram med #söndagsstilleben så blev jag inspirerad för jag gillar stilleben. När jag sedan såg att Åsa ville att fler skulle hänga på så bestämde jag mig för att göra det.

Den här bilden fick heta Enkelhet för att den är väldigt avskalad. Jag sitter i soffhörnet och skulle ta en kopp te och då kom inspirationen :-).

11 januari, 2017

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  Ekenäsliv

  8 januari, 2017

  Älskar enkelheten <3
  Kram Anna

 2. Svara

  Rania {Rowan Tree}

  9 januari, 2017

  Kul projekt och fin bild! :)

  Svar: Jo visst kan det vara så att ledigheten fortfarande ligger kvar lite i kroppen :) Jag kan dock tänka mig att det är många som har det sådär, att om det krävs av dem så är de oerhört fokuserade och organiserade på jobbet men då blir det svårare att ha samma ork till det även privat. Både på gott och ont så flyter ju jobb och det privata ihop mer för mig så är jag fokuserad i det ena är jag det per automatik i det andra (oftast). Har tyvärr inga bra tips på hur du ska bli organiserad privat, det gäller kanske bara att Orka ta tag i det, och sätta upp SMÅ mål på hemmaplan så det inte blir en övermäktigt? Samt att våga släppa lite och se att vissa saker kanske inte är så viktiga som man tror, och mycket Måste faktiskt inte göras även fast det känns så.

  Vi kommer nog alla kunna ge varandra mycket inspiration, energi och pepp till helgen – det är jag säker på! Men vad säger du?! Bastu är ju uuuundeeerbart, älskar det. Kommer basta ihjäl mig haha :D Kram!

 3. Svara

  leila

  25 maj, 2017

  Vilken vacker bild :) Rofylld

LEAVE A COMMENT