Som om jag inte hade nog med hobbys ändå?

Ibland undrar jag faktiskt hur jag tänker, och ganska ofta känner jag att jag önskar att jag inte var en person som vill vara kreativ. Tänk så skönt det skulle vara att inte ha någon hobby alls, utan bara jobba, komma hem, tvätta, städa, laga mat, gå till gymmet och titta på TV. Hmm..

Nu är jag ju då inte en sån person… jag älskar att fotografera vilket jag gör dagligen. Jag älskar att sjunga och dansa vilket jag gör med showgruppen varje vecka (ja, nu får vi ju tyvärr inte dansa pga pandemin, utan bara sjunga med stort avstånd mellan varandra.. ni fattar). Jag älskar att inreda hemma vilket sätter griller i huvudet hela tiden.. vad kan förändras, vilka saker ska stå här, där eller inte alls osv.. Jag älskar att läsa böcker och varje dag jag inte läser så får jag lite dåligt samvete för den där boken som väntar. Likaså älskar jag att lösa korsord och har alltid en färsk korsordstidning hemma (av någon nördig anledning löser jag enbart korsord som är tävlingsbara och där tävlingstiden inte har gått ut). Jag älskar att vara ute i naturen och försöker ta mig ut med ryggsäcken och bara vandra runt. Jag älskar att åka slalom och åker till husvagnen i Säfsen så ofta som möjligt under vintertid. Jag älskar att blogga och det tar ju ganska mycket tid, som alla som bloggar vet.

Men.. då drar vi väl till med en hobby till, eller hur?! Jag älskar känslan av att måla och pyssla, och jag har provat på akvarellmålning för många år sen, men jag kan verkligen inte måla!! Jag kan färglägga stämplade motiv (som jag gjort i många år då jag älskar att hålla på med scrapbooking och göra egna grattis- och julkort också), men att måla på fri hand.. näe, på riktigt så kan jag inte. Men jag VILL och jag vill kunna det.. så jag investerade i lite proffsigt material efter tips från bekanta som målar och nu frossar jag i Youtube-tutorials och har gett mig sjutton på att jag ska lära mig. Det är superskoj, men resultaten blir bara skräp.. men vem vet, om 10 år kanske jag fått ihop ett fint motiv?!

Nu behöver jag bara en liten hörna där jag kan ha mina saker ligga framme.. hmm.. hur ska det gå till i vårt lilla hus då. Dags att plocka fram den där inreda-delen av hjärnan igen då. Återkommer!

Pussåkram på er