I solrosdalen på en fredag

160819_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_solrosor_xpro2_stillife_lifestyle_sunflowers_autumn-9180

 

160819_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_solrosor_xpro2_stillife_lifestyle_sunflowers_autumn-9185

 

160819_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_solrosor_xpro2_stillife_lifestyle_sunflowers_autumn-9189

 

160819_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_solrosor_xpro2_stillife_lifestyle_sunflowers_autumn-9190

 

160819_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_solrosor_xpro2_stillife_lifestyle_sunflowers_autumn-9191

 

160819_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_solrosor_xpro2_stillife_lifestyle_sunflowers_autumn-9218

Kyrkan är Frösthults kyrka, där min morfar varit kyrkoherde och jag bott i många år precis intill. Det är en vacker gammal kyrka med mycket historia och jag tyckte det blev en fin bild med solrosorna i förgrunden.

160819_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_solrosor_xpro2_stillife_lifestyle_sunflowers_autumn-9235

 

160819_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_solrosor_xpro2_stillife_lifestyle_sunflowers_autumn-9236

 

160819_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_solrosor_xpro2_stillife_lifestyle_sunflowers_autumn-9245

Hej fredagkväll!

En gammal skolkamrat till mig, Robert Ihrsén, driver ett lantbruk alldeles i närheten av mina föräldrar och han, tillsammans med familjen, har planterat en gigantisk solrosodling för självplock. Att stanna till där en stund och fotografera på den vackra gamla gården var som balsam för själen och jag lär garanterat åka tillbaka!

Så här säger Robert om deras solrosor i en intervju nyligen:

Jag blir glad varje morgon när jag ser dem

När jag stod där i solrosfältet så kom den mest gosiga katt jag någonsin träffat tror jag :-). När jag böjde mig ner för att klappa den så hoppade den upp och kurrade och gosade ända upp i ansiktet på mig. Så otroligt mjuk och söt.. jag blev allt lite småkär.

 

Varför i hela friden låter jag så larvig.. som om jag viskar *asgarvar åt mig själv*.
Note to self: ÖVA på att spela in videos!!

Jag plockade ett helt fång med solsken och lämnade några hemma hos mamma och fick en nybakad sockerkaka och hemkokt saft på verandan innan jag åkte hemåt igen. Vilken perfekt start på fredagkvällen.

Nu sitter jag och älsklingen här i mörkret och inväntar finalen i damfotbollen. HEJA Sveriges damer!!!

 

Spara