Snart, snart trycker jag..

Äntligen fredag!! Vi tillbringar den i Säfsen med skidåkning, familjemys och middag på restaurang… allt det där som man inte verkar få göra för vissa människor.

Igår var jag på jobbmöte i storstan och bara 500 meter ifrån kontoret ligger SWEEF‘s showroom och jag gick dit innan mötet och tittade på deras soffor och tyger. Soffan i sig, en Valen XL, har jag ju testat ett par gånger hemma hos Tina, så vilken modell vi ska ha är redan bestämt, men jag var lite osäker på tygerna och färgerna och jag är så himla glad att jag gick dit, för i första hand hade vi tänkt ta husets tyg i grått, men nu blir det en gråbeige linneblandning istället. Den färgen var mjukare och tyget var av lite högre kvalitet.

Jag gillade verkligen deras showroom.. Sweef’s möbler är ganska maffiga så jag hade lätt kunnat slänga mig i en soffa och nästan försvinna bakom alla stora kuddar :-). Men.. vi har ju letat ganska länge efter en hyfsat ny men begagnad Valen XL till oss, men de som säljs är alltid i fel storlek, fel färg eller fel tyg.. eller så är de rätt gamla för begärt pris.. så nu snart trycker jag på knappen och beställer en ny istället. Tjohooo!! Äntligen får vi en riktigt djup och mysig TV-soffa..

Men nu.. dags att socialisera med la familia!! Ciao, alla godingar <3. Ta hand om varandra!