Snart, snart trycker jag..

Äntligen fredag!! Vi tillbringar den i Säfsen med skidåkning, familjemys och middag på restaurang… allt det där som man inte verkar få göra för vissa människor.

Igår var jag på jobbmöte i storstan och bara 500 meter ifrån kontoret ligger SWEEF‘s showroom och jag gick dit innan mötet och tittade på deras soffor och tyger. Soffan i sig, en Valen XL, har jag ju testat ett par gånger hemma hos Tina, så vilken modell vi ska ha är redan bestämt, men jag var lite osäker på tygerna och färgerna och jag är så himla glad att jag gick dit, för i första hand hade vi tänkt ta husets tyg i grått, men nu blir det en gråbeige linneblandning istället. Den färgen var mjukare och tyget var av lite högre kvalitet.

Jag gillade verkligen deras showroom.. Sweef’s möbler är ganska maffiga så jag hade lätt kunnat slänga mig i en soffa och nästan försvinna bakom alla stora kuddar :-). Men.. vi har ju letat ganska länge efter en hyfsat ny men begagnad Valen XL till oss, men de som säljs är alltid i fel storlek, fel färg eller fel tyg.. eller så är de rätt gamla för begärt pris.. så nu snart trycker jag på knappen och beställer en ny istället. Tjohooo!! Äntligen får vi en riktigt djup och mysig TV-soffa..

Men nu.. dags att socialisera med la familia!! Ciao, alla godingar <3. Ta hand om varandra!

28 mars, 2020

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  Sallys hus

  28 mars, 2020

  Alltså det där kommer bli SÅ braaaaa….
  Jag vill ooooooxå ha en sån….;) Får komma o provsitta din sen..;)
  Tror aldrig jag satt i Tinas..;)

  Kraaaaam fina

 2. Svara

  Tina ME

  28 mars, 2020

  Visst har de ett härligt showroom! Jag känner mig säker på att ni kommer att bli supernöjda. Den är ju sååååå skön! Kramar //Tina

 3. Svara

  Drömhus Helena

  28 mars, 2020

  Snälla söta Ulrika, ”det där som man inte verkar få göra för vissa människor” kan vara skillnaden mellan liv och död för andra. Du/ni tar på er ett oerhört stort ansvar genom att trotsa Folkhälsomyndigheten och regeringens uppmaning. Beklämmande att så många tycks tro att uppmaningen är något att ta lättvindigt på. Jag lider för närvarande helveteskval, eftersom jag lovat mig tillbaka till vården, tillfälligt, och blir mer och mer nervös för att bli ”inkallad” då det innebär att risken finns för mig att bli smittad, och föra smittan vidare till min familj. Den nonchalans som vissa visar i den här fruktansvärt allvarliga situationen är skrämmande. Det finns en anledning till att man från statens sida inför restriktioner och kommer med div uppmaningar/vädjanden, det är ingen som bara vill djävlas. Vad är det ni inte förstått? /Helena

LEAVE A COMMENT