Regnet, det bara öser ner..

Godmorgon alla fina läsare!

Då var det måndag morgon igen då, och här hänger jag med min tekopp och några jordgubbar från gårdagen. Det är alldeles strax dags att susa iväg till jobbet, men det regnar så vanvettigt mycket utanför fönstret så jag valde att invänta att det lättar innan jag kastar mig ut till bilen :-)

Den här veckan är jag alldeles själv heeela veckan. Micke valde minsann att stanna kvar i Oslo över helgen för att roa sig på 17 maj.. jojo, det smäller högre än att komma hem… näe då, jag bara skojar! Jag har även tittat på om jag skulle åka över och roa mig med dom men det blir lite för dyrt för min plånbok att åka så långt för så kort tid.

Jobb, jobb och jobb

Jag får roa mig med annat, nämligen jobb i massor! Det är snart dags för 10-årsjubileum på jobbet och jag planerar hela kalaset för fullt just nu och känner att även om jag tror att allt är klart så vet man aldrig. Sen är det deadline om några veckor för affärsplan och budget för de områden jag jobbar med, och jag vill ha det klart före nästa helg för då har jag semester. Då ska jag och Micke bara njuta, men mer om det en annan dag :-)

Vad händer hos dig den här veckan?