Halleluja, vi får röra på oss

Jag lovar och svär att jag ska fortsätta följa alla restriktioner gällande distansering, avstånd och allt annat.. jag kan till och med (nästan) tänka mig att använda handsprit om jag måste.. för jag är så himla glad att vi äntligen fick besked om att vi får röra oss fritt inom Sverige i sommar. Åka utomlands är alltid härligt och det gör jag så gärna, men jag klarar mig också galant utan det om jag i alla fall får röra mig runt i Sverige. Då är jag så nöjd såååå :-)

Halleluja, på riktigt :-)

En sak som vi pratat lite löst om.. ja, i alla fall jag och mina föräldrar (eftersom Micke jobbar borta ganska mycket så tar jag många beslut själv som han sen bara hänger på *fniss*), är att cykla längs Göta kanal vid Söderköping. Nu kan vi få göra verklighet av det på semestern ju.. så underbart!!

Och jag lovar såklart att hålla avstånd när jag käkar glass på härliga Smultronstället :-). Tjohooo, jag är så glad.. den här utflyktsälskaren inom mig jublar över att få uppleva vårt vackra land igen.

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  6 juni, 2020

  Verkligen halleluja på den! Jag blev så glatt överraskad. Trodde inte det skulle ske förrän tidigast i juli!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   15 juni, 2020

   Nej, det såg osäkert ut.. och nu får vi bara hoppas att alla människor sköter sig så vi får behålla det så här öppet också. KRAM

LEAVE A COMMENT