Snart får jag se Gotlands väderkvarnar igen

Inlägget är ett samarbete med momondo ambassadörsskap

Nu är det redan onsdag och dagarna flyger iväg så där förbaskat fort igen!! Och något som är jättehärligt när tiden går fort är när man längtar efter något spännande, eller hur?

På fredag åker jag ner till Gotland på en workation med fyra andra bloggare/influencers. Vi ska utbyta erfarenheter, lära oss mer om visuell storytelling inom våra olika genrer, fototeknik och bildredigering, diskutera SEO, affiliateprogram och ja, allt som har med vårt bloggande att göra.

De tjejer jag ska göra detta med är Tina (som ju bor delvis på Gotland och huserar oss över helgen), Helena, Helena och Katarina.

Tina kom med initiativet och bjöd in oss alla för en tid sedan och nu är äntligen agendan satt och samtidigt som vi arbetar med våra varumärken och bloggar så kommer vi såklart äta massor med god mat, säkerligen skratta ihjäl oss någonstans på vägen och skapa mängder med content.

Det jag älskar med att resa är utbytet med andra människor i samband med äventyret i sig, att få uppleva nya platser, nya kulturer och att prova andra maträtter.. för även om vi reser inom Sverige så är det helt olika kulturer i olika landskap och det är så enastående!!

Så nu är det dags att plocka fram resväskan igen, stryka på lite kläder, se till att anteckningsboken och datorn med, pennan vässad och geniknölarna gnuggade ordentligt. Här ska det både njutas och jobbas :-)

Och jag längtar.. MASSOR.. efter både Gotlands vackra väderkvarnar men allra mest utbytet med tjejerna!! Vi ses snart :)

Vill du hitta och boka just din drömresa så kika på flyg , hotell eller hyrbil här och res på och upplev nya äventyr. Tänk på att välja miljövänliga alternativ när du flyger eller hyr bil och bokar hotell.

@momondo, #owtravelers och #admomondo