Ska jag krypa in i en flygplatsturbin?

Inlägget innehåller reklamlänkar till Stronger

När man ska ta en schysst bild med nya träningskläderna, vad passar då bättre än att krypa in i maskinutrymmet i ett Viggen stridsflygplan? Absolut ingenting om du frågar mig :-).

Att vi ska tycka om oss själva vet vi sen gammalt, men det är verkligen inte så enkelt som det kan låta. Något jag har stora problem med är “fläsk” som blivit kvar efter min stora viktnedgång, och det verkar himla svårt att träna bort det så jag vet att jag måste leva med att mina armar ser stora och tantiga ut, och att mina lår och rumpa är fladdriga och inte speciellt slimmade.

Hjälper det med nya kläder då?

Att klä sig i snygga träningskläder är absolut inget som gör att det blir enklare att ta sig iväg ut i spåret, eller till gymmet, men det är faktiskt lite lite roligare, och jag måste få tipsa om Stronger vars kläder sitter som gjutna på kroppen. De sitter inte för tajt och inte för löst, hasar vare sig upp eller ner utan håller formen ordentligt.

Ett tips är att ta en storlek större än vad du egentligen har, i alla fall behövde jag det. Mina tights och linne kommer från kollektionen Congo.

Idag fick jag en motionsutmaning av en vän, och en annan vän imponerade mig djupt genom att ha anmält sig till ett lopp helt själv. Heja dem och heja mig!