Pust och Stånk

150407_joggning_hus30_DSF6975

 

150407_joggning_hus30_DSF6977

Himmel, vilket dåligt flås..

I maj 2013 började jag jogga på allvar, jag sprang varannan dag ända till i september då jag sprang Tjejmilen utan att stanna.

Min plan var att fortsätta jogga men två bukplastikoperationer satte stopp för min träning och sen kom jag aldrig igång igen. Nu har jag och sambon dock sagt att det får vara nog på latmaskeriet, vi har inga som helst ursäkter att använda, vare sig bra eller dåliga. Vi har tid och vi har möjlighet så det är bara att komma igång.

Igår var andra gången vi gav oss iväg på vår 5 km långa runda. Jag joggar sakta och Micke går snabbt. Dock så är jag inte i form att orka jogga hela sträckan än, men lite mer än 3 av 5 km fick jag ihop i alla fall. Nu ska jag fortsätta tills jag i alla fall grejar minst hela varvet, gärna lite till :).

Heja mig!

Löparbyxor och Jacka från Intersport

Nike löparskor ifrån Intersport
(detta är nya varianten av mina)