Ödmjuk inför naturens krafter.

141018_hus30_brandenvastmanland_engelsberg_UH08932141018_hus30_brandenvastmanland_engelsberg_UH08924141018_hus30_brandenvastmanland_engelsberg_UH08915

Något jag velat göra länge är att åka till de brandhärjade områdena i Västmanland för att se och försöka förstå förödelsen som gick fram som ett monster i juli i år. Idag åkte jag dit med mina föräldrar som tycker om att åka och titta på intressanta saker. Det är inga vackra bilder, men ack så viktigt och gripande.

Jag är en stor vän med naturen och mår väldigt bra i skog och mark. Att få uppleva detta var viktigt för mig, och så intressant att se skillnad mellan den döda skogen och den vackra hösten som gick hand i hand.

Att se den svarta döda marken, trädstammar som ser ut som svarta förvridna tändstickor och murstockar som står kvar efter helt nedbrända hus gjorde mig djupt tagen och ödmjuk inför naturens grymma krafter. En mycket intressant tur genom skogarna!

141018_hus30_brandenvastmanland_engelsberg_UH08930

Jag vill avsluta med en bild som skänkte hopp i det otäcka. Små ormbunkar bryter sig igenom det karga och svarta landskapet och blänker med sin grönska. 100% livskraft!!