Nu drar jag till fjälls

Alltså… jag ska visa fler bilder ifrån Helenas hem sen men shit.. säger bara WOW, så mysigt och fint!!

Tjingeling fredag.. ehh.. jag menar torsdag!

Många brukar prata om att i bloggar så speglas bara det ytliga och positiva så OK.. här kommer mina känslor just nu.. jag har megaont i en armbåge och en ischias-nerv så jag har en dryg värk i kroppen, jag har en stooor deadline i morgon på en projektuppgift på jobbet och jag kommer ro det i hamn men det känns tufft just nu, jag missar Återsken-övningen ikväll, jag är ledsen över att behöva lämna Micke när han nyss kommit hem och så har jag fått en maska på strumpan (obs.. humor *S*).

Men strunt i det nu.. jag ska till fjällen med bloggbrudarna Helena, Helena, Tina och Katarina.. och det blir en helg fylld med jobb, trevligheter, skidåkning och en massa skratt. Som Tina skrev så har vi rivit barriärerna mellan oss så jag tror inte det finns alltför mycket som kan göra att vi blir förvånade :-). Vi har helt enkelt jäääkligt kul ihop!!

Så.. hörrni.. trevlig helg. DET ska jag ha!!
Pussåkram

27 januari, 2020
31 januari, 2020

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  31 januari, 2020

  Krya på dig och ha en trevlig resa!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   1 februari, 2020

   Tack bästa du <3. KRAM

LEAVE A COMMENT