Nu är det bokrea och snö minsann
Inlägget innehåller reklamlänkar till Adlibris

Älskar du att läsa böcker? Det gör jag, men jag ska ärligt säga att jag är lite av en periodare? Ibland så kan jag nästan sträckläsa en bok på ett par dagar, men ibland så kan det ta flera veckor innan jag läst ut en bok. Hur funkar du?

Nu är det bokrea och efter att ha suttit och pratat med Tinas man Per så fnissade jag lite för mig själv när han berättar att han köpt samma bok två gånger vid några tillfällen, och så blir det nog ganska lätt när man går på bokrean och plockar på sig ett antal böcker, för hur sjutton kommer man ihåg vilka man har och vilka man läst?

Böckerna om de sju systrarna

Mina favoritböcker för stunden är Lucinda Rileys serie om de sju systrarna och jag har skrivit om Stormsystern och Skuggsystern tidigare, och på Adlibris kan du köpa bok nr 1 (Maias bok), nr 2 (Allys bok), nr 3 (Stars bok), nr 4 (Cees bok) och nr 5 (Tiggys bok). Jag rekommenderar varmt att läsa dem alla, och jag väntar med spänning på bok nr. 6.

Passa på att bläddra runt bland bokrean och samla på dig lite nya härliga böcker inför helgen vetja.