Nu är det bokrea och snö minsann

Inlägget innehåller reklamlänkar till Adlibris

Älskar du att läsa böcker? Det gör jag, men jag ska ärligt säga att jag är lite av en periodare? Ibland så kan jag nästan sträckläsa en bok på ett par dagar, men ibland så kan det ta flera veckor innan jag läst ut en bok. Hur funkar du?

Nu är det bokrea och efter att ha suttit och pratat med Tinas man Per så fnissade jag lite för mig själv när han berättar att han köpt samma bok två gånger vid några tillfällen, och så blir det nog ganska lätt när man går på bokrean och plockar på sig ett antal böcker, för hur sjutton kommer man ihåg vilka man har och vilka man läst?

Böckerna om de sju systrarna

Mina favoritböcker för stunden är Lucinda Rileys serie om de sju systrarna och jag har skrivit om Stormsystern och Skuggsystern tidigare, och på Adlibris kan du köpa bok nr 1 (Maias bok), nr 2 (Allys bok), nr 3 (Stars bok), nr 4 (Cees bok) och nr 5 (Tiggys bok). Jag rekommenderar varmt att läsa dem alla, och jag väntar med spänning på bok nr. 6.

Passa på att bläddra runt bland bokrean och samla på dig lite nya härliga böcker inför helgen vetja.

25 februari, 2020

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  27 februari, 2020

  Det var riktigt riktigt länge sen jag läste skönlitteratur. Men när jag väl gör det så blir jag knappt kontaktbar och vill aldrig sluta!

  Kul upplägg med böckerna, en syster i taget, om jag fattar det hela rätt.

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   5 mars, 2020

   Ja, det är en syster i taget. MYCKET bra serie i mina ögon!! KRAM

 2. Svara

  Annie - Stora Små Äventyr

  28 februari, 2020

  Jag älskar också att läsa men är också precis som du där, en periodare ;) Nu tror jag att jag har kommit in i ett läs-flow igen ;)

  • Svara

   Ulrica

   5 mars, 2020

   Härligt att höra ;). Jag är just nu inne i ett “icke-flow” men det är för att jag har så vanvettigt mycket att göra med showgruppen. När jag väl flyttat ut på landet, då ska jag rada upp böcker på hyllan och bara sitta på altanen och läsa massor!! KRAM

LEAVE A COMMENT