Nominerad till Årets Medlem i Influencers of Sweden

Nominerad till Årets Medlem 2018 i Influencers of Sweden

 

Den här måndagen blev allt annat än en vanlig måndag. Jag fick ett mejl där jag först bara såg rubriken “GRATTIS, du har blivit nominerad i… ” och jag var 100% säker på att det var skräppost och var på väg att klicka i det som att det skulle slängas, men såg sedan att avsändaren var Linda Hörnfelt, grundare av branschnätverket Influencers of Sweden.

Vad i hela friden hände precis nu?

 

Nominerad till Årets Medlem 2018 i Influencers of Sweden

 

Kan det ens vara möjligt?

Jag har blivit nominerad till Årets medlem 2018 i branschnätverket Influencers of Sweden  vilket är overkligt, galet men så helt fantastiskt roligt.

Jag är mållös och så himla stolt över att få vara nominerad tillsammans med så många enastående influencers!! Läs mer på https://www.storainfluencerpriset.se/

Stort stort TACK för nomineringen och till alla som anser att jag bidrar med något bra i branschen. Motiveringen, som du kan se i bilden, gör mig stolt och motiverar mig till att fortsätta göra det jag gör! Jag passade på att fira hos mina föräldrar med te och pepparkakor <3

 

RELATED POSTS

8 Comments

 1. Svara

  Inredning och Guldkanter

  23 oktober, 2018

  Åhh vad roligt! Måste läsa lite mer om vad det innebär, vet inte riktigt vad det ör men det känns ju stort! Det är du ju så värd! Grattis! Kram Pernilla

  • Svara

   Ulrica

   23 oktober, 2018

   Tack så jättemycket, Pernilla. Det finns ju många kategorier men den kategori jag är nominerad inom handlar om hur man har bidragit till nätverket, till influencer-kollegor och hur man har påverkat branschen på ett proffsigt och positivt sätt. Att det finns personer som anser att jag gjort det känns för mig overkligt men så himla himla hedrande. Kram

 2. Svara

  clara Toll

  23 oktober, 2018

  Men alltså JA! Så himla bra! Grattis till nomineringen!

  • Svara

   Ulrica

   23 oktober, 2018

   Tack snälla Clara, vad fint av dig ⭐️

 3. Svara

  Lena - gott för själen

  24 oktober, 2018

  Så klart det kan vara möjligt! Det är ju det jag sagt hela tiden! Du ÄR en grymt duktig fotograf och har hög kvalitet på dina bilder. Du HAR ett bra språk och hög kvalitet på dina texter. Du ÄR väldigt generös med din kunskap. Du ÄR väldigt pedagogisk. Du ÄR grym! Men framför allt är du en väldigt fin vän som det är så härligt att hänga med emellanåt!

  Puss och kram

  • Svara

   Ulrica

   25 oktober, 2018

   Men åh, nu blir jag alldeles gråtmild <3. TACK TACK TACK för de finaste orden!!
   Jag kan bara säga detsamma faktiskt, så det så.
   Puss & Kram

 4. Svara

  Helena Gunnare

  29 oktober, 2018

  STORT grattis till nomineringen! Håller tummarna för dig!

  • Svara

   Ulrica

   30 oktober, 2018

   Tusen tack, Helena. Vad snällt av dig <3

LEAVE A COMMENT