Nominerad till Årets Medlem i Influencers of Sweden

Nominerad till Årets Medlem 2018 i Influencers of Sweden

 

Den här måndagen blev allt annat än en vanlig måndag. Jag fick ett mejl där jag först bara såg rubriken “GRATTIS, du har blivit nominerad i… ” och jag var 100% säker på att det var skräppost och var på väg att klicka i det som att det skulle slängas, men såg sedan att avsändaren var Linda Hörnfelt, grundare av branschnätverket Influencers of Sweden.

Vad i hela friden hände precis nu?

 

Nominerad till Årets Medlem 2018 i Influencers of Sweden

 

Kan det ens vara möjligt?

Jag har blivit nominerad till Årets medlem 2018 i branschnätverket Influencers of Sweden  vilket är overkligt, galet men så helt fantastiskt roligt.

Jag är mållös och så himla stolt över att få vara nominerad tillsammans med så många enastående influencers!! Läs mer på https://www.storainfluencerpriset.se/

Stort stort TACK för nomineringen och till alla som anser att jag bidrar med något bra i branschen. Motiveringen, som du kan se i bilden, gör mig stolt och motiverar mig till att fortsätta göra det jag gör! Jag passade på att fira hos mina föräldrar med te och pepparkakor <3