Mot beach 2016

150713_running_hus30_DSCF0278

Tänk att det ska vara så himla jobbigt att komma i form igen. Jag har ju varit där en gång men det går liksom inte att leva på gamla meriter.. att jag sprang tjejmilen 2012 är ju inget jag kan skryta om i evigheter. Det är ju liksom passé för länge sen nu!

Jag har insett att jag inte är någon som njuter av träning ( ännu ) och jag måste ha ett specifikt mål i sikte för att få igång någon form av motivation, och nu har jag ett riktigt bra mål för att gå på stranden i Krabi i bara bikini, det SKA jag göra :).

Så.. beach 2016 är i sikte. Dock får jag ju ett jädrans avbrott på minst 2 månader i höst när jag ska lägga mig under kniven igen, men jag tränar så mycket jag kan innan och efter, allt är bättre än inget, eller hur!

150713_running_hus30_DSCF0281

Bonusbild :).. jag bara måste visa hur det kan gå när jag skulle försöka ta en selfie! Jag har en remote-app till kameran som gör att jag kan fota med mobilen så kameran stod på ett ministativ, och precis när jag ska ta bilden så får Flingan för sig att hon måste nosa på kameran :)

Ha ha, så kan det gå!

Näpp, dags att svischa ihop lite middag till mig och sonen, som har bestämt menyn idag,  så det blir kyckling, ris och grönsaker.. och jag som tyckte att det räckte med att springa.. ska jag äta nyttigt också?!

12 juli, 2015
14 juli, 2015

RELATED POSTS

5 Comments

 1. Svara

  Anette

  13 juli, 2015

  Åh Ulrica, jag håller med dej till 100% – att det ska va så nedrans svårt att hitta den vardagliga motivationen… :(
  Jag är som du – jag vill ha ett specifikt mål att kämpa mot – då hittar jag en gnutta motivation och jädraranamma inuti mej och kan/orkar köra på med träningen.

  Härligt med resa, då förstår jag att du vill känna dig fit och snygg som tusan. Själv är mitt första delmål 4september – då har vi kickoff med jobbet och då är det all-in på maskerad som gäller. Har en tanke om Tingeling, men ska jag en hel kväll inför tusentals människor gå klädd i tajt trikå – då jävlar vill jag ha en kropp för det också *hihi*

  Kram på dej

  • Svara

   Ulrica

   13 juli, 2015

   Men hallå Anette!! Åh så roligt att höra ifrån dig :).
   Och så kul, jag upptäckte att du bloggar igen, bokmärker direkt!!
   KRAM

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  13 juli, 2015

  Ja det är helt obegripligt det där. Trots att det är så skönt att få den där kicken efter träning så blir det alldeles för sällan. Märkligt.

  Haha, den där bilden på katten är bäst!

  Kram Lena

 3. Svara

  Pernilla Gerell

  14 juli, 2015

  Ja varför är det så svårt? Du får testa Forever FIT konceptet där många lyckas nå sit mål på 69 dagar men nya vanor kring träning o kost. Du kan läsa mer om det på min blogg😊 kram på dig!

 4. Svara

  Pernilla Gerell

  14 juli, 2015

  Min signatur blev inte till min blogg men här hittar du mer info om firever fit
  http://inredningochguldkanter.se/resan-mot-en-halsosammare-livsstil-med-forever-f-i-t-c-9/
  Kram Pernilla

LEAVE A COMMENT