Mot beach 2016

150713_running_hus30_DSCF0278

Tänk att det ska vara så himla jobbigt att komma i form igen. Jag har ju varit där en gång men det går liksom inte att leva på gamla meriter.. att jag sprang tjejmilen 2012 är ju inget jag kan skryta om i evigheter. Det är ju liksom passé för länge sen nu!

Jag har insett att jag inte är någon som njuter av träning ( ännu ) och jag måste ha ett specifikt mål i sikte för att få igång någon form av motivation, och nu har jag ett riktigt bra mål för att gå på stranden i Krabi i bara bikini, det SKA jag göra :).

Så.. beach 2016 är i sikte. Dock får jag ju ett jädrans avbrott på minst 2 månader i höst när jag ska lägga mig under kniven igen, men jag tränar så mycket jag kan innan och efter, allt är bättre än inget, eller hur!

150713_running_hus30_DSCF0281

Bonusbild :).. jag bara måste visa hur det kan gå när jag skulle försöka ta en selfie! Jag har en remote-app till kameran som gör att jag kan fota med mobilen så kameran stod på ett ministativ, och precis när jag ska ta bilden så får Flingan för sig att hon måste nosa på kameran :)

Ha ha, så kan det gå!

Näpp, dags att svischa ihop lite middag till mig och sonen, som har bestämt menyn idag,  så det blir kyckling, ris och grönsaker.. och jag som tyckte att det räckte med att springa.. ska jag äta nyttigt också?!