Mina armar är som spaghetti men fasiken vad jag mår bra

Som jag hintade tidigare så ägnade vi påskhelgen åt att gräva ner plintar inför vårt uterumsbygge, och nu i helgen har vi skyfflat en sjuhelsikes massa grus för att fylla upp hålet igen.

Vi har fått hjälp av Thomas, Nathalie, min pappa, Adam och prins William. Lilla William har släpat stenar och slängt ner som fyllning i hålet, han har hjälpt morbror Thomas och skruvat med skruvdragare och han har levt runt som värsta snickaren :-).

Nu letar vi efter någon som kan flytta vår luftvärmepump som sitter väldigt illa till. Vi vill ju inte direkt ha den mitt i uterummet :-). Vi har pratat med en kille som jag innerligen hoppas hör av sig snart igen. Sen ska vi ta oss över till grannarna då vi fått lov att använda samma färgkod som på deras hus då det är exakt en sån grön vi vill ha på vårt hus. Och så ska fönsterna målas vita istället för gröna.

Det kommer bli sååå galet fint när det blir klart. Att kunna sitta där ute även när det regnar och ruskar utanför dörren, titta på träden när de vajar.. kanske se rådjur som går på åkrarna. Himmel vad jag längtar!!

Ibland när man läser bloggar så kan man få för sig att människor har obegränsat med pengar och gör om och köper nytt hela tiden.. då kan jag visa motsatsen och säga att jag drömt om ett inglasat uterum ända sedan vi köpte vårt första radhus för 30 år sedan. NU har vi äntligen möjlighet att göra den drömmen till verklighet. Det känns lite extra magiskt då tror i alla fall jag.

Mitt i allt jobb så behövde vi såklart mat- och fikapauser :-). William fick sitta hos moster Nathalie och njuta av glass och självklart är jag “mormor-partisk” men visst är han väl den sötaste lilla unge som finns!!

Nu är det söndag igen och vi har lite mer trädgårdsarbete att göra. Solen skiner och fåglarna kvittar så jag ser fram emot en riktigt bra dag. Det hoppas jag att just DU också får!