Måndag, så var det måndag igen

Inlägget innehåller reklamlänk till Cervera

Halloj allesammans!

Ja, då var det måndag igen.. och jag är så otroligt trött. Att vara så här trött på kvällen och morgonen var länge sen jag kände.. kontorsråttan blir mest mentalt trött och när man bott i radhus utan någon tomt att sköta och huset är mest modernt och avskalat överallt.. då har jag förvandlat mig till en soffliggare.

Nu.. inte så mycket av den varan. Igår hann vi mycket mer än planerat men det är liksom en topp av isberget så det är bara att köra på. Idag ska jag försöka få med mig så många (helst 20) säckar planteringsjord hem efter jobbet, och sen tippa i dem i pallkragarna och sätta ner potatisen. Sen måste jag sätta mig och fundera på vad och vilka sorter som ska ner i de andra lediga pallkragarna. Så himla roligt det här är.. men så trött jag är i kroppen :-)

Nu är det dags att jobba.. idag var jag tvungen att använda nya tekoppen och ta en kopp te innan jag åkte iväg, men nu är det dags att ta tag i marknadsplaner, Gantt-scheman och marknadsrapporter.. spännande utmaningar!

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  18 maj, 2020

  Ja, tänk så trött man kan bli i kroppen av trädgårdsarbete! Skönt trött, tycker jag. sen sover man så gott. Även om det inte är tänkt att sova på jobbet ;-)

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   19 maj, 2020

   Ja, jisses vad jag har sovit gott de senaste veckorna. Som en stock verkligen. Så himla skönt.
   På jobbet skulle jag nog kunna somna sittandes om jag bara tillät mig själv det :-))
   KRAM

LEAVE A COMMENT